Bezoek ons op de beurs in April


Tilburg, 9 maart 2015
– In april zal TCI Cleaning deelnemen aan twee, voor u wellicht interessante, beurzen. Dit zijn de Maintenance 2015 beurs te Antwerpen op 1 & 2 april en de Maintenance Next te Rotterdam op 21, 22 & 23 april.Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze beursstand tijdens beide beurzen! We gaan graag persoonlijk met u in gesprek over onze huidige en toekomstige samenwerking. Wellicht heeft u op dit moment een probleem waarbij TCI Cleaning u mogelijk kan helpen.
 5

MAINTENANCE 2015

 125_125_MAINTENANCE_BE_2015_ST_03

Dé onderhoudsbeurs van België biedt u een overzicht van trends en ontwikkelingen binnen alle domeinen van de onderhoudssector: gereedschappen, smeermiddelen, reinigingsmaterialen, reserveonderdelen, meettoestellen, reliability, field services, veiligheidsmanagement, asset management, energiebeheer, onderhoudssoftware…

Maintenance vindt dit jaar plaats op 1 & 2 april 2015 in Antwerp Expo, gelijktijdig met de nieuwe milieubeurs Industry & Environment.
Bezoek ons in Antwerp Expo op 1 & 2 april met een gratis toegangskaart! Klik hier om uzelf geheel gratis aan te melden.

 

MAINTENANCE NEXT 2015

 MaintenanceNEXT-Banner180x150-stilstaand

Maintenance NEXT 2015 bouwt van 21 tot en met 23 april aan de onderhoudsindustrie van vandaag én morgen met de thema’s arbeid, innovatie en waardecreatie. Om assets optimaal te benutten in een veeleisende markt is een integrale aanpak van onderhoud onmisbaar. Gedurende drie dagen zal Ahoy Rotterdam volledig in het teken staan van onderhoudsoplossingen en technologische producten anno nu en ‘NEXT’.
Komt u ook langs in Ahoy Rotterdam op 21, 22 & 23 april? Klik hier om uzelf geheel gratis aan te melden.

 

WIJ ZIEN U GRAAG TEGEMOET!