Industrieel Reinigen

Is uw filter verzadigd geraakt? Of heeft u gewoon behoefte aan kwalitatief goede industriële reiniging van uw materialen en gereedschappen? Dan biedt TCI Cleaning u graag de oplossing!

Een vervuild procesonderdeel kan resulteren in een afname van de uitgeleverde kwaliteit van uw productielijn. Bijvoorbeeld een filtersysteem kan naar verloop van tijd door verzadiging verminderde capaciteit opleveren. Wanneer uw filter door TCI Cleaning met industriële reinigingsmethoden wordt gereinigd krijgt u gegarandeerd een hoogwaardig product retour.

Op deze manier kan uw productielijn haar efficiëntie behouden en kunt u altijd een optimale kwaliteit uitleveren!

 

REINIGINGSPROCESSEN

TCI Cleaning begint bij het reinigen vaak met één van de twee verschillende basisprocessen, thermisch– of chemisch reinigen.
Vervolgens kunnen de juiste oppervlaktebehandelingen aangeboden worden voor een optimaal eindresultaat.

d200-4-2

 

Thermisch reinigen

Bij thermisch reinigen wordt de aanwezige vervuiling afgebroken wordt door middel van een warmtebehandeling. Hierbij wordt ten alle tijden rekening gehouden met uw wensen en eisen aan het eindproduct. We kunnen desgewenst het gehele proces voor u rapporteren ter bevestiging van het reeds bepaalde reinigings-protocol.
Meer informatie over de thermische processen

d200-c-2

 

Chemisch reinigen

Onze jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld om de verschillende procesparameters optimaal op elkaar af te stemmen. Middels deze samenstelling van chemie, temperatuur en tijd garanderen we de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen. Dit allemaal zonder aantasting van het basismateriaal!
Meer informatie over de chemische processen


 

petrochemical

PETRO-CHEMIE SECTOR

De petrochemische sector verwerkt bepaalde grondstoffen tot een halffabricaat. Tijdens dit proces worden er talloze procesonderdelen vervuild en aangetast door de vloeibare mediums die ze verwerken. Deze constante flow zorgt ervoor dat bepaalde onderdelen na verloop van tijd onbruikbaar worden.
Lees verder…

plastic bottle

KUNSTSTOFSECTOR

Kunststoffen onder de vorm van plastics, textielvezels en synthetische rubbersoorten hebben een grote impact op ons dagelijks leven. Nagenoeg alle voorwerpen uit onze directe omgeving zijn opgebouwd uit kunststoffen.
Lees verder…

ceramic

KERAMISCHE MATERIALEN

Door de natuurlijke thermische- en chemische resistentie van keramische materialen zijn deze uitermate geschikt om te reinigen. Het te gebruiken proces is hierbij dus ook niet afhankelijk van het materiaal maar meer van de verontreiniging.
Lees verder…