Reinigen van pompen

Revisie en onderhoud aan industriële pompen is van groot belang. Hiermee voorkomt u dure reparaties wanneer uw pompen stil komen te staan. TCI Cleaning staat voor u klaar om stilstand zoveel mogelijk te voorkomen. Daar waar stilstand niet voorkomen kan worden zal alles gedaan worden om de doorlooptijd kort te houden.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw pompen zorgt ervoor dat deze efficiënt blijven presteren alsook dat de kosten laag gehouden kunnen worden. Het begint allemaal bij constante monitoring van de prestaties. Op basis hiervan kan besloten worden om bij een volgende shut down, de pomp of aandrijving uit te wisselen. Met goed onderhoud voorkomt u dus een eventuele revisie of reparatie aan de pomp.

Revisie

Bij revisie functioneert de pomp nog wel maar begint deze af te wijken van de originele waarden. Bijvoorbeeld door toenemende kalkaanslag of een andere vervuiling die de output van de pompen minimaliseert. Bij revisie zijn de kosten alsnog lager dan bij reparatie waar vaak omwille van niet tijdig reinigen onderdelen van de pomp stuk zijn gegaan. TCI Cleaning ondersteunt bij al deze opties.